Cornellà de Llobregat

Triptic presentació xarxaConclusions

22 de maig de 2014, 19.00 h, Auditori del Citilab (Pl. Can Suris, s/n)

Presentació de la Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà

Es tracta d'un grup de dones emprenedores, empresàries i directives, vinculades al món de l'empresa qn qualsevol de les seves vessants, que viuen  i/o treballen a Cornellà, i que han creat un espai de trobada per crear sinèrgies, fomentar la creació, consolidació i lideratge femení impulsant iniciatives, projectes i empreses.

El seu objectiu és fer visible el lideratge - en positiu- i la feina de les dones emprenedores, empresàries i directives de Cornellà, sumant talents i formes de veure.

Que fan?

Obrir un espai de trobada per a recolzar l'emprenedoria de les dones, fomentar sinergies, consolidar idees, promoure el talent i donar visibilitat al lideratge femení.

Com ho fan?

En XARXA, mitjançant comissions de comunicació, màrqueting i difusió, creativitat, esdeveniments i cultura, formació i conferències, i coordinació i organització.

Què ofereixen?

Networking, tallers formatius, esdeveniments creatius i culturals, esdeveniments empresarials, visibilitat als negocis, descomptes en els nostres serveis, compartir informació, sinèrgies amb altres xarxes, col·laboració amb altres entitats.